Avavieren biedt kinderen en volwassenen met een beperking én hun ouders en verzorgers een zorgeloze, betaalbare vakantie in een prachtige omgeving.


Inloophuis Carma is een open huis voor mensen die kanker hebben of hebben gehad en voor hun naasten en nabestaanden. Carma is er voor volwassenen, jongeren en kinderen en biedt een fijne plek waar men terecht kan voor informatie, ontspanning en een luisterend oor.


Kinderen verdienen een goede start. Met kansen om zich te ontplooien en zich sociaal te ontwikkelen. Lang niet alle kinderen krijgen die kansen. Hun ouders kunnen het lidmaatschap van een sportvereniging of een schoolreis niet betalen. Leergeld helpt en is er voor kinderen van 4-18 jaar die buitengesloten dreigen te raken omdat hun ouders (onverwacht) in financiële problemen zijn gekomen.

Steeds meer kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Westland biedt deze kinderen de kans om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.